Zlecenia widoczne poniżej skierowane są do wykonawców świadczących usługi. Zarejestrowani na Favore.pl wykonawcy otrzymują na swoje skrzynki e-mail zlecenia odpowiadające ich profilowi działalności. Wysyłka zleceń do wykonawców realizowana jest niezwłocznie po ich opublikowaniu w serwisie. Aby otrzymywać zlecenia ze swojej branży, zarejestruj się i dodaj usługę do odpowiedniej kategorii.
rozwiń
Zlecę zapewnienie usługi cateringowej - Lublin nr 573358 (archiwum)
Zlecenie skierowane do usługodawców z województwa: lubelskie
Data dodania: 16 lut 2018, 14:04
TREŚĆ ZLECENIA
Zlecę zapewnienie usługi cateringowej obejmującej przygotowanie i dostarczenie jednodaniowego ciepłego posiłku oraz dwóch przerw kawowych dla średnio 10 uczestników projektu oraz trenera/doradcy podczas szkolenia Spółdzielnia socjalna jak to zrobić? i doradztwa grupowego w ramach projektu Ośrodek Wsparcia Ekonomii Społecznej w subregionie chełmsko-zamojskim, współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej, Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Lubelskiego na lata 2014-2020 w podziale na części: Część I Krasnobród SZKOLENIE Spółdzielnia socjalna jak to zrobić? 1 grupa x 5 dni x śr. 11 osób catering łącznie maksymalnie 55 osobodni. 1 grupa x 5 dni x śr. 11 osób serwis kawowy łącznie maksymalnie 55 osobodni. DORADZTWO GRUPOWE 1 grupa x 5 dni x śr. 11 osób catering łącznie maksymalnie 55 osobodni. 1 grupa x 5 dni x śr. 11 osób serwis kawowy łącznie maksymalnie 55 osobodni. Część II Krasnystaw SZKOLENIE Spółdzielnia socjalna jak to zrobić? 1 grupa x 5 dni x śr. 11 osób catering łącznie maksymalnie 55 osobodni. 1 grupa x 5 dni x śr. 11 osób serwis kawowy łącznie maksymalnie 55 osobodni. DORADZTWO GRUPOWE 1 grupa x 5 dni x śr. 11 osób catering łącznie maksymalnie 55 osobodni. 1 grupa x 5 dni x śr. 11 osób serwis kawowy łącznie maksymalnie 55 osobodni. Wymagania dotyczące usługi: Ciepły posiłek powinien się składać z: porcji mięsa lub ryby o gramaturze nie mniejszej niż 100 g, dodatków (np. ziemniaki, ryż, kasza, makaron) o gramaturze nie mniejszej niż 200 g, oraz surówki o gramaturze nie mniejszej niż 100 g (minimalna gramatura 1 porcji wynosi 400 g). Dostawca/Wykonawca przygotuje i dostarczy posiłki wegetariańskie, w przypadku zgłoszenia takiego zapotrzebowania przez uczestników projektu. Posiłek wegetariański powinien się składać z porcji jarskiej o gramaturze nie mniejszej niż 300 g oraz surówki o gramaturze nie mniejszej niż 100 g (minimalna gramatura 1 porcji wynosi 400 g). Ciepły posiłek musi być wyporcjowany dla każdego uczestnika i podany na ciepło, w pojemniku termoizolacyjnym, z kompletem sztućców jednorazowych i serwetkami. Minimalny zakres poczęstunku podczas każdej przerwy kawowej (dwie przerwy każdego dnia zajęć): woda mineralna (gazowana i niegazowana), świeżo parzona herbata (różne rodzaje), kawa (rozpuszczalna i mielona), cukier, cytryna w plastrach, śmietanka do kawy w postaci płynnej lub mleko, ciastka kruche min. 3 rodzaje. Przygotowywane przez Dostawcę/Wykonawcę potrawy z surowców wysokiej jakości, świeżych, naturalnych, mało przetworzonych, z ograniczoną ilością substancji konserwujących, zagęszczających, barwiących lub sztucznie aromatyzowanych. Posiłki nie mogą być wykonywane z produktów typu instant, np. zupy w proszku i sosy w posiłku oraz produktów gotowych. W przypadku produktów przetworzonych, takich jak kawa, herbata, ciastka kruche, woda, cukier, mleko, itp. Dostawca/Wykonawca zobowiązuje się, że będą one posiadać datę przydatności do spożycia wygasającą nie wcześniej niż na 1 miesiąc przed dniem wykonania usług. Dostawca/Wykonawca zapewni należytą jakość i przydatność do spożycia dostarczonego wyżywienia zgodnie z obowiązującymi w tym zakresie normami. Dostawca/Wykonawca dostarczy posiłki na miejsce wskazane przez Zamawiającego najpóźniej 15 min. przed planowanym rozpoczęciem zajęć oraz 5 min. przez rozpoczęciem przerwy obiadowej. W cenie usługi zawiera się koszt transportu, naczyń (termosy/podgrzewacze, filiżanki, talerzyki, szklanki/kubeczki, łyżeczki, cukiernice, talerze itp.) oraz odbiór zużytych naczyń po zakończeniu każdego dnia szkoleniowego. Zamawiający dopuszcza możliwość użycia naczyń i sztućców plastikowych, odpowiednich do serwowanych dań/napojów. Zamawiający zastrzega sobie w trakcie realizacji umowy prawo dostępu do wszystkich atestów na surowce, urządzenia, sprzęt, naczynia, opakowania transportowe wykorzystywane w procesie przygotowania i transportu posiłków oraz wyrywkowej kontroli gramatury potraw. Wnioskodawca winien dołączyć do oferty informacje dotyczące średniej gramatury oferowanych posiłków oraz przykładowe menu na dwa dni szkolenia.