Zlecenie skierowane do usługodawców z województwa:
opolskie
Data dodania:
28 lis 2014, 16:48
Zlecę usługi kateringowej w Prudniku, w dniu 8 grudnia 2014 r.
Wymagania dotyczące zamówienia:
Wyposażenie niezbędne do obsługi kateringowej (dekoracja stołu, serwetki papierowe, zastawa stołowa i inne).
Usługi gastronomiczne serwowane będą w formie szwedzkiego stołu" i będą się składały z poczęstunku.
Poczęstunek powinien obejmować:
przystawki:
kanapki dekoracyjne - szynka/salami/łosoś wędzony, ser gouda, sałata, ogórek, pomidor, majonez -
3szt(70g)/os.
tartinki bankietowe - szynka/salami/ser gouda/ser pleśniowy/łosoś wędzony - 3 szt (70g) / os.
słodkie przekąski:
ciastka kruche -100 g / os.
Muffiny/babeczki kruche - 3 szt / os.
bufet kawowy:
kawa i herbata podawana np. w termosach, cukier, cytryna świeża, mleczko/śmietanka naturalna do
kawy,
2 rodzaje soków owocowych - pomarańczowy i jabłkowy (100% soku z owoców w kartonach, nie napoje)
-200 ml los.,
woda mineralna (gazowana i niegazowana) w butelkach 0,51 -1 szt / os.
Kawa i herbata bez ograniczeń ilościowych tak, aby napoje gorące były dostępne podczas trwania oraz na 15 minut przed
spotkaniem.
- Obsługa kateringu (niezbędny personel zapewniający porządek na stolach, uzupełnianie cukru, śmietanki, soków).
- Usługę sprzątania oraz usunięcie wraz z utylizacją odpadów i śmieci powstałych w ramach świadczonej usługi.
Wykonawca odpowiada za transport przedmiotu zamówienia oraz zapewnienie wysokiej jakości wartości odżywczej i
estetycznej, jak i gramatury oraz podanie go zgodnie z wymogami sanitarnymi dotyczącymi żywności i wyżywienia
zbiorowego. Wykonawca jest zobowiązany do świadczenia usług kateringowych wyłącznie przy użyciu produktów
spełniających normy jakości produktów spożywczych oraz przestrzegania przepisów prawnych w zakresie przechowywania i
przygotowywania artykułów spożywczych.
Ofertę można złożyć drogą elektroniczną, faxem lub w siedzibie Zamawiającego do 04.12.2014 r.