Zlecenie skierowane do usługodawców z województwa:
podkarpackie
Data dodania:
24 mar 2017, 14:38
Zlecę świadczenie usługi cateringowej dla uczestników konferencji Przybliżyć naturę - dobre praktyk/przyrodnicze w codziennym życiu.
1) Przygotowaniu dla 100 osób posiłku w postaci dania ciepłego jednogarnkowego oraz kanapek (na 2 rodzajach chleba (np. pszenny, żytni, razowy, wieloziarnisty itp), kanapek z wędliną (2 rodzaje) lub serem (2 rodzaje) oraz dodatki typu warzywa, pasty, sosy kanapkowe), kruche ciastka oraz woda mineralna.
2) Ciepły posiłek planowany jest na godzinę 13:00 - 14:00, przerwa na przekąski 10:00 - 11:00.
4. Wykonawca w dniu świadczenia usługi zapewni wyposażenie niezbędne do obsługi cateringowej (tzn. obrusy, sztućce, talerzyki do kanapek, talerze do obiadów, szklanki do zimnych napoi, termosy/podgrzewacze itp.), usługę cateringu (niezbędny personel) oraz usługę sprzątania.